ECLÍPTICA, el concert.

MÚSICA I OBSERVACIÓ DEL CEL
DIVENDRES 25 DE SETEMBRE 2009

com a finalització de les residències que Nikka i Santiago Latorre han realitzat aquest any a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat, us convidem a la festa de cloenda de la primera fase del projecte a la serra de Castelltallat.
La festa, integrada al programa d'actes de la Festa Major de Castelltallat, consistirà en dos concerts gratuïts: Santiago Latorre (a les 22 hores) i Nikka (a les 23 hores)L'Observatori mantindrà les portes obertes i a més posarà a disposició dels assistents diversos dispositius d'observació a l'aire lliure.Hi haurà servei de bar i entrepans.

ET PORTEM EN AUTOCAR
Si tens el teu propi mitjà de transport, segueix les indicacions que trobarás més abaix. L'Observatori està a 1 h 30 m. de Barcelona. En el cas que no en tinguis, Gràcia Territori Sonor ha previst fletar un autocar.
COM RESERVAR UNA PLAÇA?
primer has d'escriure un e-mail a: produccio@gracia-territori.com confirmant el nombre de seients de l'autocar que vols reservar, indicant-nos el teu nom i número de telèfon, d'acord amb aquestes condicions:
preu del viatge / precio del viaje / journey's price: 12 €
punt de sortida / punto de salida / departure point: Jardinets de Salvador Espriu (Passeig de Gràcia-Diagonal)
hora de sortida / hora de salida / departure time: 19 h / 7 pm
arribada a l'Observatori / llegada al Observatorio / arrival at the Observatory: 20:30 h / 8:30 pm
tornada / regreso / return hour: 1:30 h / 1:30 am
arribada a Barcelona / llegada a Barcelona / arrival at Barcelona: 3 h / 3 am

Eclíptica és una coproducció de Gràcia Territori Sonor i l’Observatori Astronòmic de Castelltallat l’Any Internacional de l’Astronomia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages, Turisme de Castelltallat i l'Agrupació Astronòmica de Manresa.


No sé com podria perdre-m'ho... Lligat de peus i mans potser?
Imprescindible, o tal vegada no.
Que hi ha gent molt rara -m'han dit.