Taula per a setze...Taula per a setze amb carrasca al mig


Prat d'acampada dels espeleòlegs a Ojo Guareña
Las Merindades, Burgos.

Just damunt de més de 100 km. de galeries subterrànies.


12 comentaris:

en Girbén ha dit...

Amb aquesta imatge, que remet a la incessant i feliç conversa d'una colla d'amics fatigats, el Foravial entra en un període d'hibernació. Ja dic que no serà una absència total. Com passa a la realitat, aprofitaré les aclarides per treure el nas a la superfície, per deixar un tènue rastre damunt la neu. No serà el Silenci, sols serà més silenciós.

Amb aquesta intenció, i durant una temporada, aniré oferint una selecció d'imatges de L'ERRANT; no pas totes perquè, a una diària, tindria teca per a tres anys.

L'Errant és un treball fotogràfic en progrés que vaig iniciar al 2002, i amb el que miro de recollir vestigis d'ús, d'estada, o de pas, que vaig trobant al mig dels paisatges.
A voltes m'aturo en sec al voral i ho justifico tot dient: És que acabo de veure un Errant!

Clidice ha dit...

que l'aturada et sigui fructífera i plaent, però torna si us plau :)

lluís ha dit...

Força, endavant i Molta Sort!
Fins aviat.

Allau ha dit...

Que vagi bé la hivernació, ens veurem al desglaç.

en Girbén ha dit...

Per ser els primers teniu dret, Clidi, Lluís i Allau, a escollir seient a la taula que he parat. Sé que no us costarà gens d'entretenir-vos mantenint una conversa substanciosa...
I, gràcies, ja us ho dic!

Anònim ha dit...

Porto uns dies meditant el sentit del viatge a Thule (sóc home de meditar coses no gaire populars) i em sembla que he albirat alguna lluïssor (sóc curt de vista i m'he d'esforçar molt). Intueixo l'aventura radical d'un atansament personal, i alhora col·lectiu, als llindars del món (el natural i el simbòlic -i rectifico sobre els mites-), que no són altres que els de la pròpia terra de la tribu, els llindars on sempre han d'anar a buscar el sentit els animals que parlen (un sentit que mai no es lliurarà del tot). Intueixo, si no m'equivoco (ho faig sovint) un senyal que apunta a Feral. A part d'alguns moments de repòs, espero que algun dia comparteixis amb nosaltres aquesta gran aventura. Que tinguis molt bon viatge! I que "el capità" el guiï a bon port!

Lluís Bosch ha dit...

No voldria prendre-li el lloc a ningú que hi pugui tenir més drets que no pas jo. Una imatge fantàstica que m'ha transportat a la Taula Rodona de Camelot, a Avalon i a la boira. Salut, mestre Girbén!

matilde urbach ha dit...

m'assec a terra, per si fas curt de cadires.
I espero.

en Girbén ha dit...

Jaume, tens un nas que no te l'acabes! I és clar que si he desembarcat a Thule és per a situar-me en un confí. I ara a la Thule del Sud estem a ple estiu.
Ja pots anar prenent seient, home de l'Urgell.
Lluís, passa i seu, tu que parles amb tanta estima de l'Urgell! Seu a la taula rodona, a la dels setze que no es jutgen...
MU, tu el que pretens és estar-te ajaçada al prat! T'has més que guanyat un seient. I espera, que em sembla que tinc un coixí.

Lluís Bosch ha dit...

Ara sí que no. Si li dones coixí a la MU, jo n'exigeixo un per a mi. Les discriminacions, ni negatives ni positives. Com a minim, no al seient circular sota l'arbre sagrat.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Girbén.
Amb el teu permís seuré darrera dels setze, a l'herba. És per allò de la perpectiva: tal vegada pugui esbrinar amb una certa aproximació on és el punt de fuga.
Hem de seguir caminant!

en Girbén ha dit...

Tu decideixes,Xiru, que ja ets grandet!
Ara que hi penso..., t'encantarà la buidor d'aquestes serres i els seus cels infinits. A ni un quart de la taula hi ha el circ de St. Bernabé, la gloria pels que estimeu les ermites rupestres... lo más de lo más, creu-me.