Eclíptica 2010 - la festa

Abans de tocar el dos tocaré l'u, o el cel d'anit a Castelltallat.

No va importar que la convocatòria fos en un indret tan remot com l'Observatori, s'hi va acostar tant públic com desitjàvem, i puc dir que a tots se'ls ben veia satisfets de participar a la festa (fins i tot per alguns la participació va consistir en una bona rebolcada damunt d'un jaç de margarides apartat).

Gent passejant amunt i avall, gaudint d'una fresca vetada als de ciutat; ara al bar de la rectoria (regit pels dos germanets, aquells dos nanos de pagès que afirmen que la millor joguina que han conegut és la seva Thermomix), ara a la cúpula (guiada pels bons astrònoms de l'Agrupació manresana)... Nit d'una patent conjunció: enfilats l'un rere l'altre era evident el seguici de Venus, Mart, Saturn i la Lluna.
Què més podem demanar si la bona música
del Christian i de la Shakira s'escoltava anessis on anessis?


Un cop tot muntat (amb un pertinent remolc com escenari, decorat amb un gerro amb floretes) i havent provat el so (com sona la música en la immensitat sense retrucs i quin estèreo natural el de grills, granotes i mussols!), el tècnic Pablo i la productora Lucy jeien encantats al campament de producció eclíptica.

I que sofisticadament senzill pot arribar a ser tot!2 comentaris:

sarah ha dit...

Caram! és la segona vegada que m'ho perdo. Hi haurà una tercera?

Aquesta vegada el motiu era que no podia assistir a dos concerts alhora. Dissabte vaig estar a la platja del Recó, entre Pals i Begur, escoltant a un grup local i als Almadrava en un concert a la vora del mar, sota el cel, que va ser molt emotiu, val a dir que diferent del caire del vostre, més proper al cel...

Em sap greu, a veure si n'hi ha, de tercera vegada. No hi faltaré.

Salut i bones vacances!

Ernesto Niebla ha dit...

Un lloc ideal per gaudir de música i fresca. Bon estiu!!