Somrigueu, amigues...I com de bé s'està a recer, amb la túnica descordada i envoltat de bones amigues!- Ei, Lireta, descabellada bufona...
Poc t'ho pensaves que acabaries aquí, tan ben acollida.
I com de ben forjat n'està el Món!
7 comentaris:

Galderich ha dit...

Sembla que ha agafat un bon lloc la nouvinguda...

en Girbén ha dit...

Si n'és de profitós, Galde, aturar-se un moment a pensar.
Estreno un ordinador, un estri que fa vuit a la llista de màquines, i alguns arbres amics em fan companyia des d'abans... I res indica que no segueixin amb mi, amb nosaltres, durant els propers 25.

A la Lireta se la veu feliç. "Només la matareu ofegant-laamb massa aigua", recordo que ens advertí l'entesa del viver.

Sergi C ha dit...

Personalitzades i tot.
Ben lluny hauriem de buscar les raons i els inicis del cultiu de plantes, sobretot en testos i altres contenidors, que demostra que primer va ser la jardineria de l'home nòmada, abans que l'agricultura de l'home sedentari.

Ay aquest foravial que a déu gràcies no mora!

en Girbén ha dit...

És al Racó dels estenedors (i dels piolets), Sergi, on hi tenim l'apartat agricultor. Un hortet rodant ara ben migrat: a baix les maduixeres, que encara gosen treure algun fruit, i a dalt el darrer exemplar de la col·lecció d'enciams diversos que ens hem anat amanint durant els darrers mesos.

La veritat és que reviscolar a un mortet com el Foravial m'alegra i em diverteix; i aquests panorames-ressenya s'hi escauen.

Enric H. March ha dit...

A vegades el món es concentra en un pensament.

en Girbén ha dit...

Malament si no estilitzéssim la privacitat abans de presentar-la. Una bona manera és netejar, i esporgar (una acció que exigeix un criteri íntim). Després, concentrat per aquest to, sí, escrius la mica que et ve.

Clidice ha dit...

avui, regant l'alfàbrega al davant de la vista que ja coneixes, al balcó del primer pis, li he dit a ma mare: i com n'és de bell el món mare! i ningú no em traurà d'aquí. Salut!