Enigmàtic disseny

Als col·leccionistes els plau mostrar les seves darreres adquisicions. I, vanitat menuda apart, bé que fan... I bé que fem... En el meu cas, més que una col·lecció amb criteri, em plau d'anar ampliant una mena de gabinet de curiositats trobades; sobretot importa que siguin troballes pròpies. Res a la venda hi té espai. Tan sols el tenen les descobertes lligades a un paisatge caminat: sigui un dens meteorit, un crani de llop, un vesper de paper, les ales d'un falcó..., lianes i bolets d'esca... Què sé jo la de trastos que he arribat a acumular. I, com deia, ara toca presentar amb orgull la darrera peça; exòtica i imponent com poques, enigmàtica si la presento fragmentada.
Podríem jugar a les endevinalles: Que pot ser això, aquest disseny fenomenal???

Donaré una pista decisiva, la de les seves proporcions:


6 comentaris:

LEBLANSKY ha dit...

Apa, si ja era difícil amb la primera imatge, veient la mida real m'he quedat en blanc. Ho confesso: ni idea!

en Girbén ha dit...

A tu, Leb, que t'agraden els monstres: Pensa en allò del "peix gran que es menja al xic", però en versió fluvial. I aquest era dels mitjanets; que n'hi ha d'albins que fan 2,5 de llarg i 93 Kg!

Allau ha dit...

Jo hagués apostat per un vegetal, però veig que no, Serà un silur?

en Girbén ha dit...

Com ja pots comprovar, anaves ben encaminat, Allau.

Clidice ha dit...

wow! doncs fàcil! no és un silur, sinó que és el peix que aguanta la volta de l'univers. Perquè el bosc superior i els habitatges del subsòl són claríssims. #pratchettjant

en Girbén ha dit...

També, Clidi, s'hi pot entreveure el fascinant traç del ichthys (ΙΧΘΥΣ)... Com el password de reconeixement entre desconeguts.